Η πασίγνωστη πορνοσταρ Little Caprice, έρχεται για 2η φορά στο Μεγαλύτερο Φεστιβάλ Ερωτισμού της Ελλάδας

Ήταν το 2019 όταν η πασίγνωστη πορνοστάρ, τσέχικης καταγωγής, Little Caprice επισκέφθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο του “EROTICArt Festival”. 

Πέντε χρόνια αργότερα, παραμένοντας το ίδιο όμορφη, φρέσκια, γοητευτική με απαράμιλλο σεξαπίλ, επιστρέφει στον “τόπο του εγκλήματος”. 

Η Little Caprice, λοιπόν, έρχεται ξανά στη χώρα μας και θα κάνει την εμφάνισή της στο “EROTICArt Festival”, το Μεγαλύτερο Φεστιβάλ Ερωτισμού στην Ελλάδα που έγινε θεσμός και το οποίο επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι από 31 Μαΐου έως 03 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι. 

Η ίδια έρχεται με πολύ μεγάλη διάθεση, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να τη γνωρίσουν από κοντά, δίνοντας αυτόγραφα, βγάζοντας φωτογραφίες και φυσικά συνομιλώντας με όλους. Άλλωστε, όσοι την είχαν δει από κοντά και σε προγενέστερο φεστιβάλ, έχουν να θυμούνται πόσο προσιτή ήταν με κάθε θαυμαστή που την προσέγγιζε. 

Η πορνοστάρ, παραγωγός, σκηνοθέτης και διάσημο ερωτικό μοντέλο, έχει εργαστεί εδώ και δέκα χρόνια στον χώρο, έχοντας συνεργαστεί σε πολλές μεγάλες παραγωγές παγκοσμίως, βλέπε WowGirls, DDF, Hustler κ.ά. Διαθέτει τη δική τους εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών (Little Caprice Dreams | Award Winning PORN Studio HOTTEST TOP MODELS (littlecaprice-dreams.com)) με πλήθος ηθοποιών που την έχουν εμπιστευτεί. 

Μάλιστα, το 2018 της απονεμήθηκε ο τίτλος “Best Actress International”, ενώ δεν έχει πέσει ποτέ την τελευταία δεκαετία από τις 100 καλύτερες κορυφαίες πορνοστάρ σε παγκόσμιο επίπεδο.  

Το εντυπωσιακό με τη Little Caprice είναι ότι σπάνια τόσο όμορφες πορνοστάρ με γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου επιδίδονται σε προχωρημένες σκηνές, όπως “BDSM”, όργια, ομαδικό έρωτα. Ενώ το ότι είναι παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον εξίσου πορνοστάρ Marcello Bravo, δεν την έχει εμποδίσει να συνευρεθεί μπροστά στην κάμερα με πληθώρα αντρών. Άλλωστε, ως ζευγάρι δηλώνουν φανατικοί swingers…

Λέτε να βρουν στην έκθεση κάποιο ζευγάρι που να τους κάνει “κλικ” και να συνδυάσουν δουλειά με απόλαυση; 

Εξάλλου, είναι κοινό μυστικό πως το “EROTICArt Festival” είναι ο ιδανικός προορισμός για ζευγάρια που δεν σταματούν ποτέ να ανανεώνουν την ερωτική τους ζωή.

Online Presale Tickets: www.eroticart.gr

20 Μαΐου 2024 15:49

31 total views, 0 today