Ζευγάρι ανήθικο χωρίς όρια αναζητά παρόμοια ζευγάρια

 

Report problem
Processing your request, Please wait....

Additional Info

StateΘεσσαλονίκη

Είμαστε ζευγάρι 40 ετών ο άνδρας και 32 ετών η γυναίκα. Διαθέτουμε πλούσια φαντασία είμαστε έμπειροι και προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες μας με ανάλογα ζευγάρια με σεξουαλικότητα και ανοικτό μυαλό για την διεύρυνση των σεξουαλικών τους φαντασιώσεων. Εγώ (γυναίκα) αναζητώ πάρα πολύ ένα ανδρα ο οποίος θα είναι έμπειρος και θα έχει αντοχές. Επίσης θα ήθελα μια πολύ όμορφη γυναικεία παρουσία στην παρέα μας , θα ήθελα πολύ να κάνουμε λεσβιακό σέξ και να της μεταβιβάσω το σεξουαλικό μου πάθος. Όταν ερεθιστώ μεταμορφώνομαι σε μια ανήθικη πόρνη που δεν έχει όρια και κάθε έννοια ηθικής και κοινωνικών αναστολών παραμερίζεται. Εκείνη την ώρα προέχει η ικανοποίηση των σεξουαλικών ορμών μου. Είμαι 1.70 ύψος με πολύ όμορφο φυσικό στήθος 5 νούμερο, και ένα υπέροχο κόλο μεσογειακού τύπου που πρέπει οπωσδήποτε να
εξερευνηθεί από το καβλί του ζευγαριού παρότι η ψωλάρα του άνδρα μου είναι 20 εκατοστά και χονδρή. Θέλουμε άτομα που έχουν σεξουαλική απελευθέρωση στην πραγματικότητα. Ο σύζυγος μου STRAIGHT αρέσκεται πάρα πολύ να με ξεσκίζουν αλύπητα και να με βρίζει σαν πουτανάκι την ώρα που με παίρνουν μαζί και ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΟΣΟ ΣΠΕΡΜΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!! Ωστόσο τον ερεθίζει και αυτόν αφάνταστα η έννοια να κάνω λεσβιακό σέξ με μια έμπειρη και ανήθικη σεξουαλικά γυναίκα.
Στην παρέα θα συμμετέχει OΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και ο γαμιάς μου που είναι το απολυτο φετίχ μου χωρίς να υπάρχει δέσμευση για να κάνει σέξ με τη γυναίκα του ζευγαριού.
Είμαστε άνθρωποι που σέβονται απόλυτα τις σεξουαλικές προτιμήσεις των άλλων ατόμων.
Μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν και γυναίκες μόνες για μια αξέχαστη και μοναδική σεξουαλική εμπειρία.
ΟΧΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΟΝΟΙ.
ΟΧΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ.
Μόνο ζευγάρια μέχρι 45 ετών με όμορφα σώματα και με καλλιέργεια πνεύματος.
Θα απαντηθούν μηνύματα που θα περιγράφουν με λεπτομέρεια τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις. Ηλίθια μηνύματα θα διαγράφονται.
Tα μηνύματα τα διαχειρίζομαι αποκλειστικά εγώ! Δεν αναζητά ο άνδρας μου ζευγάρι για εμάς! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι εγώ θα αποφασίζω για όλα!
Αποστολή φωτογραφιών απαραίτητη στο ε-μαιλ: [email protected]
Γαμιάδες του τύπου “θα σε ξεσκίσω” να απουσιάσουν επειδή είναι δύσκολο να είναι καλύτεροι από τον άνδρα μου. Η κυρία του ζευγαριού θα πρέπει απαραίτητα να λάβει υπόψη της το πάχος του καβλιού του άνδρα μου που έχει ακριβώς το διπλάσιο πάχος από ένα φυσιολογικό. Οι άνδρες μην τρομάξουν! Μου αρκεί ένα φυσιολογικό καβλί των 16 εκ με φυσιολογικό πάχος.
Περιμένουμε μηνύματα σας είτε εδώ είτε στο Ε-ΜΑΙΛ.
Επαναλαμβάνω μόνο άτομα του αντίστοιχου επιπέδου και έμπειροι.
Παρακαλώ όχι ανόητες ερωτήσεις. Γίνεστε υπερβολικά κουραστικοί.
[email protected]
Θεσσαλονίκη

Comments